Good France 2018

Äntligen är det dags för årets Good France! 3000 kockar över fem kontinenter hyllar det franska köket genom att göra en specialkomponerad meny – bara för en kväll. Vi på Luzette hoppar också på tåget och serverar nedanstående fyrarättersmeny exklusivt för den 21 mars. Boka bord redan nu för en speciell afton hos oss.

FÖRRÄTT

Crème Ninon med hällstekt (sotad) pilgrimsmussla, Kalixlöjrom, pepparrotsgrädde och krispig bacon.

VARMRÄTT

Rotigrillad bressekyckling, frikassé på kyckling – vit sparris och murklor, potatis och comtékroketter och havskräftssås.

OST

Fourme d’Ambert, endive, valnötter, fikonchutney och kumminknäcke.

DESSERT

Crêpes-Luzette – fyllda med nougat och banan, vit choklad, serveras med pistageglass och rostade hasselnötter.

395 kr

395 kr