Mat & dryck

På Luzette har vi placerat ett rôtisserie i hjärtat av lokalen. Rôtisseriet är en självklar del av inredningen och ett fantastiskt redskap att tillaga mat i, mat som dessutom blir gudomligt god. Utöver rätter från rôtisseriet finns både klassiker och ett antal nyheter på menyn. Möjligheten finns även att ta med sig utvalda rätter hem, till kontoret eller till tåget. All mat tillagas endast med naturliga råvaror. Roger Johnsson är kökschef och Tommy Myllymäki är kreativ ledare och inspiratör till köket.

Frukost

07.30- 10.00  serverar vi à la carte-frukost i matsalen.

Lunch

Serveras måndag-fredag mellan 11.00 och 16.00

Middag

Serveras från 16.00 alla dagar.

HELG PÅ LUZETTE

På helger har vi en brunchinspirerad meny 11.00- 16.00 
På kvällen 16.00- 22.00 serverar vi det bästa från vår à la carte.